Les Deux met een bijzondere eigen identiteit

Les Deux is een relatief jong modebedrijf met een bijzondere achtergrond. Het komt voort uit een bijzondere identiteit, hetgeen zichtbaar is in de kleding. Het merk richt zich op het middensegment en wordt wereldwijd in online shops en in meer dan 500 winkels verkocht.

De achtergrond van Les Deux

De achtergrond van Les Deux

 

Zoals gezegd heeft het kledingmerk Les Deux een bijzondere achtergrond. Het Deense merk is gevestigd in Kopenhagen en is in 2009 opgericht door twee vrienden (‘Les Deux’ betekent ‘de twee’ in het Frans). De ene vriend was een vluchteling uit Congo en de andere vriend was een Scandinavische prepjongen uit de buitenwijken. De vrienden pogen deze zeer verschillende stijlen uit contrasterende werelden te combineren. Deze bijzondere achtergrond maakt de kleding van Les Deux ook ‘one of a kind’. Het merk werkt met vrij eenvoudige patronen, maar voegt er vaak een speels element aan toe.

Het kledingmerk Les Deux

Het kledingmerk Les Deux

Ondertussen is Les Deux uitgegroeid tot een groot en divers wereldwijd bedrijf. Het bedrijf staat bekend om zijn stijlvolle en elegante kleding, dat daarnaast van zeer goede kwaliteit wordt gemaakt. Zoals gezegd werken ze met relatief simpele printjes, maar het design is wel altijd tot in de detail verzorgd. Het assortiment van Les Deux is erg groot. Zo heeft het heerlijke sweaters en hoodies, zowel voor de casual look als voor een nette outfit. Daarnaast zitten ook chino’s in het assortiment en zijn er tassen van Les Deux.
 
Het Deense kledingmerk Les Deux is tevens onderdeel van het assortiment van PM Mannenmode. Deze kleding kan je online kopen op www.pm-mannenmode.nl of je bent natuurlijk altijd welkom in de winkel in Friesland.

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken