Kleding voor bruiloftsgasten

De geschikte kleding vinden als bruiloftsgast kan erg lastig zijn. Bij PM Mannenmode helpen we je graag om deze keuze makkelijker te maken. Een (maat)pak, nette pantalon en een overhemd met een mooie colbert doen het altijd goed. Deze vind je in allerlei soorten en maten. Kies een kleur die zowel bij jou als bij het thema van de bruiloft past, en ga op zoek naar de ideale bruiloftsgasten kleding voor mannen.

 

Kun je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag. Maak een afspraak of kom langs in onze winkel.  

Afspraak maken
Kleding tips voor bruiloftsgasten

Kleding tips voor bruiloftsgasten

De belangrijkste kleding tip voor bruiloftsgasten is: draag geen wit. De kleur wit wordt in de meeste gevallen alleen gedragen door de bruid. We hebben nog een aantal kleding tips voor je op een rijtje gezet zodat je goed voor de dag komt als bruiloftsgast: 

 

  • Kies niet voor zwart, maar voor een pak in grijs- of blauwtinten  
  • De trouwkaart laat vaak een duidelijk kleurenpallet zien waar je je kleding op kunt aanpassen 
  • Kies een pak dat past bij de dresscode en het thema 

 

Uiteraard kan het zo zijn dat er andere kleuren voor een pak gekozen mogen worden dan grijs of blauw. Bijvoorbeeld wanneer het bruidspaar dit aangeeft of wanneer de bruiloft een bepaald thema heeft. Voor ieder thema hebben we bij PM Mannenmode de geschikte bruiloftskleding voor mannen. Ben je getuige en ben je op zoek naar de perfecte bruiloftskleding hiervoor? Ook dan kunnen wij je helpen.  

Bruiloftskleding in Friesland

Bruiloftskleding in Friesland

Voor de mooiste bruiloftskleding in Friesland kun je terecht bij PM Mannenmode in Franeker. Ons aanbod bestaat uit diverse soorten kostuums. Van trouwpakken en smokings tot zakelijke kleding. Ook voor maatpakken kun je bij ons terecht. Is de dresscode van de bruiloft black-tie? Neem dan gerust een kijkje bij onze smokings. Wij helpen je graag bij het vinden van de geschikte kleding voor bruiloftsgasten.  

Vind bruiloftskleding voor mannen bij PM Mannenmode

Vind bruiloftskleding voor mannen bij PM Mannenmode

Als gast op een bruiloft wil je er natuurlijk netjes en verzorgd uitzien. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte bruiloftskleding als gast op een bruiloft. We geven kledingadvies en zorgen ervoor dat je tevreden de deur uitloopt.

 

Maak een afspraak of kom langs in onze winkel. Ons team staat voor je klaar!