William Lockie is dé expert in wolproducten

William Lockie is een schots merk dat sinds 1974 bestaat en dat zich heeft toegespitst op de productie van truien en vesten van wol. Een product van William Lockie mag absoluut niet in jouw kledingkast ontbreken. Een hoog draagcomfort, warm, zacht en een goede en duurzame kwaliteit. William Lockie biedt al deze eigenschappen is zijn producten.

De unieke kwaliteit van William Lockie

De unieke kwaliteit van William Lockie

 

Het is niet voor niets dat de producten van William Lockie zo een hoog draagcomfort en hoge kwaliteit hebben. Dit is volledig te danken aan de hoogwaardige kwaliteit wol dat gebruikt wordt in de kleding. De wol komt in grote mate namelijk van een beroemd rasschaap dat in Zuid-Australië wordt gehouden. Het klimaat van deze streek is mild, waardoor de wol in zeer gunstige omstandigheden wordt gemaakt. Deze topkwaliteit van wol vormt daarmee de basis van de topkwaliteit van de William Lockie kleding.

De Schotse stijl van William Lockie

De Schotse stijl van William Lockie

De Schotse oorsprong van het kledingmerk is terug te zien in de stijl en in het design van de kleding. Het kleurrijke karakter van het Schotse landschap in terug te zien in de kledingontwerpen. Hoe dit precies wordt vormgegeven kan op verschillende manieren tot uitdrukking komen. Er zijn verschillende kleuren en modellen. Welk product het beste bij jou past, is een vraag waar wij jou bij PM Mannenmode onder het genoeg van een bakje koffie graag bij willen helpen. Kom voor persoonlijk advies naar onze knusse winkel in Franeker (Friesland). Uiteraard is het ook mogelijk om een stijlvolle ‘Lockie’ online te kopen. Shop in dat geval online op www.pm-mannenmode.nl. Ook in de online shop staan we voor jou klaar met advies op maat wat je van ons gewend bent.

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken