Hugo Boss herenkleding bij PM mannenmode

Van oorsprong richt Hugo boss zich op het ontwerpen van kleding voor mannen. Of het nu gaat om een luchtige polo of een casual jeans, je vindt het in de collectie van Hugo Boss. Bij PM Mannenmode draait het vanzelfsprekend ook om herenkleding, en het merk kan dan ook niet ontbreken in ons assortiment. Verken de verschillende kledingstukken in onze winkel waar onze teamleden je alles vertellen over de nieuwste collecties! 

Hugo Boss: Te koop in meer dan 125 landen

Hugo Boss: Te koop in meer dan 125 landen

 

Sinds zijn oprichting in 1923 heeft Hugo Boss zich weten te vestigen in meer dan 125 landen ter wereld. Sinds 1950 heeft het merk de eerste herenkledinglijn op de markt gebracht, en pas in 1998 is hier een collectie voor vrouwen aan toegevoegd. Het van oorsprong Duitse merk heeft ter wereld meer dan 1.100 eigen vestigingen. Op zoek naar Hugo Boss in Friesland? Je bent in Franeker aan het goede adres! 

Een Hugo Boss outfit vind je in Friesland

Een Hugo Boss outfit vind je in Friesland

 

Een Hugo Boss outfit scoor je in Friesland bij PM Mannenmode in Franeker. In onze winkel vind je altijd het actuele aanbod van dit veelzijdige merk dat je vervolgens eenvoudig combineert met kleding van merken als Pierre CardinMeyer en Tommy Hilfiger. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de vele accessoires van het merk. Maak je outfit compleet bij PM Mannenmode! 
 

Inspiratie van Hugo Boss

Inspiratie van Hugo Boss

Hugo Boss is koploper in het introduceren van nieuwe trends. Het samenstellen van een nieuwe collectie draait dus regelmatig om een thema en kan dus goed dienen ter inspiratie voor een nieuwe outfit! Daarnaast hebben onze medewerkers in de afgelopen jaren al verschillende collecties voorbij zien komen en ze zijn meer dan bereid deze kennis voor jouw outfit in te zetten. Kom eens langs en maak kennis met de collectie van Hugo Boss! 

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken