Hatland: hét merk voor hoeden, petten en caps

Hatland is een Nederlands bedrijf dat in Zwolle is opgericht door Robert Ruesink en zijn moeder Thea. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoeden, mutsen en petten en richt zich zowel op mannen als vrouwen. In 1992 is het bedrijf ontstaan en in 1997 kwam de eerste outdoor collectie naar buiten. Vanwege de vele mogelijkheden met deze producten, behoort dit merk tevens tot het assortement van PM Mannenmode.

Praktisch én mooi

Praktisch én mooi

 

Hatland streeft zowel naar het praktische als naar het mooie uiterlijk. Met name voor de echte natuurliefhebber is een hoed of pet van Hatland zeer geschikt. Deze producten hebben goede eigenschappen om in de natuur en onder verschillende weersomstandigheden te vertoeven. Gelukkig hoef je tegenwoordig al lang niet meer te kiezen of je een praktisch artikel wilt of dat je er mooi uit wilt zien. De producten van Hatland bieden namelijk beiden.

Het assortiment van Hatland

Het assortiment van Hatland

De producten van Hatland houden rekening met allerlei soorten omstandigheden. Zo is er een speciale zomercollectie die bijvoorbeeld rekening houdt met de sterke straling van de zon. Ook is er een wintercollectie van mutsen en handschoenen om de klanten te beschermen tegen de kou. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld producten die gemaakt zijn om te beschermen tegen wind en regen. Voor welke uitdaging je ook staat, er is dus altijd wel een product van Hatland om net iets makkelijker te maken. Daarnaast kan zo een product de outfit net even helemaal afmaken. Een stijlvolle pet kan bijvoorbeeld een waardevolle aanvulling zijn op jouw casual look. Of een bijpassende muts bij jouw maatpak om ook in hartje winter in stijl aan te komen op kantoor?
 
Voor persoonlijke stylingtips en inspiratietips kan je terecht bij PM Mannenmode in Friesland. Wij denken graag met je mee of de producten van Hatland iets voor jou kunnen betekenen. Het merk Hatland zit namelijk, net als vele andere merken, ook in ons assortiment. Ook kunt u deze producten online kopen in de online shop www.pm-mannenmode.nl.

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken