Paul & Shark

Paul & Shark is een populair merk op het gebied van vrijetijdskleding. Het kledingmerk maakt gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen en heeft een breed assortiment. Binnen iedere collectie staat een bijzondere look centraal. Binnen deze collecties heersen verschillende thema’s. Zo is er de Sportswear collectie, Smart casual, Luxury en Basics. Binnen deze collecties behoren prachtig te combineren sets.

De geschiedenis van Paul & Shark

De geschiedenis van Paul & Shark

 

Het merk Paul & Shark is in 1977 opgericht in Italië en is tot op heden in handen van de Dini-familie. De inspiratie voor die merk kwam voort uit het maritieme buitenleven. In 1978 werd de klassieke Paul & Shark pullover geboren. Hiermee is de roem allemaal begonnen. Ondertussen heeft het merk zich flink uitgebreid. Het heeft een hele mannen-, vrouwen- en kinderen-lijn en het heeft zowel een kleding- als een accessoirecollectie. Hoewel het hele productieproces zich nog steeds in Italië afspeelt, zijn de producten van Paul & Sharks ondertussen in ruim 70 landen verkrijgbaar.

Het assortiment van Paul & Shark

Het assortiment van Paul & Shark

Ondanks de nog steeds zichtbare invloed van de maritieme basis van het merk, heeft het assortiment van Paul & Shark zich op vele manieren uitgebreid. Echter, niet alles is veranderd. Zo wordt ervan oudsher gestreefd naar perfectie, en dat is nog steeds het geval. Vrijheid en elegantie zijn kernwoorden binnen dit merk. Deze kernwaarden worden toegepast in zowel luxe sportkleding als smart casual kleding. De hoge kwaliteit en het grote draagcomfort is in het gehele assortiment van Paul & Sharks terug te zien.
 
Paul & Shark behoort ook tot ons assortiment. Voor advies over de producten van Paul & Shark kun je langskomen in onze winkel in Franeker, Friesland. Ook kun je een kijkje nemen op de webshop en kun je de producten online kopen en van ons persoonlijk advies gebruik maken.

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken