Een overhemd dat bij jou past!

Geen kledingstuk kent zoveel functies en uitstralingen als het overhemd. Een overhemd wordt voornamelijk gezien als zakelijk en draagt bij aan een nette uitstraling, en het is dan ook geen wonder dat het veel als werkkleding wordt gedragen. Echter, volgens de laatste trends is deze uitstraling inmiddels (deels) achterhaald: ook in casual outfits zien we het overhemd veelvuldig voorkomen. Tot slot kennen we het overhemd natuurlijk als onderdeel van een net pak of smoking: bij PM Mannenmode vind je overhemden voor al deze functies. Lees er alles over op deze pagina.

Net overhemd kopen in Friesland

Ben je op zoek naar een net overhemd voor een zakelijke gelegenheid? Bij PM Mannenmode ben je aan het juiste adres. Over het algemeen is een zakelijk overhemd effen van kleur met eventueel een rustig patroon of een kleine twist, en ze zijn in gemaakt van een sterke, stevige stof van hoge kwaliteit. Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van een geschikt overhemd dat past bij de betreffende gelegenheid. Ook wanneer je op zoek bent naar een overhemd voor bij je (maat)pak of smoking!

Een casual, alledaags overhemd

Een overhemd kan ook gedragen worden als kledingstuk dat in het oog springt. Wanneer je kiest voor een overhemd in een opvallende kleur of met een uniek patroon en het vervolgens op een spijkerbroek draagt kom je casual, maar toch net voor de dag. In onze collectie van overhemden vind je alle soorten en maten zodat je een overhemd vindt dat past bij de uitstraling waar je naar op zoek bent.

Overhemden met verschillende boorden

Overhemden zijn er met verschillende soorten boorden en kragen en deze zijn tekenend voor de uitstraling van de gehele outfit. Voorbeelden van veelvoorkomende boorden zijn de ‘button down’, ‘cut away’ of het ‘klassieke boord’ waarbij elke soort een unieke uitstraling heeft; van vlot en hip tot net en rustig. Bij PM Mannenmode vind je overhemden met al deze verschillende boorden zodat je een kraag kiest dat past bij jou outfit. Kom eens langs in onze winkel in Franeker en laat je inspireren!